DIGI COMMUNICATION

Naast het ontwikkelen en onderhouden van uw website, bieden wij ook nog enkele andere digitale communicatiemogelijkheden aan zijnde E-mailcommunicatie,

E-mailbanners en het onderhouden van een professionele facebook-pagina.

E-MAILCOMMUNICATIE

E-MAILBANNER

BUSINESS FACEBOOK-PAGE

Wenst u tijdig uw klanten op de hoogte te houden van uw producten, services of acties? Dan kunt u bij ons terecht om professionele E-mailings te laten maken en te versturen naar uw klanten en prospecten-lijsten.

Wanneer u persoonlijke E-mails verstuurt naar uw contacten is het belangrijk dat uw boodschap wordt afgesloten met een professionele signatuur. Meestal is dit gewoon tekst met contactgegevens.

Maar via deze weg kan u ook in de vorm van een banner een korte periodieke boodschap toevoegen met de nodige opmaak van tekst en beeld.

Als bedrijf ben je haast niet meer weg te denken in de socialmedia. Maar er kruipt heel veel tijd en moeite in om dit correct te doen en om er ook response van terug te krijgen. Daarom stellen we onze service voor om uw facebook-bedrijfspagina op te starten en te onderhouden. Dit door tijdig interessante boodschappen te posten en advertenties te plaatsen.

info@boxbuilder.be

puursesteenweg 390A, 2880 bornem - belgium

 ©  design & development by boxbuilder