ABOUT US

De contour van een website is altijd dezelfde, die van uw beeldscherm.

Het is een box waarin het zich allemaal afspeelt en waar wij graag samen met u aan helpen bouwen om jouw verhaal in te kaderen.

 

Boxbuilder maakt designs voor websites en maakt deze ook toegankelijk.

Wij spitsen ons vooral toe op de degelijke gestructureerde website met tekst, beeld en invulformulier. Wij houden van een duidelijke communicatie met de klant zodat iedereen efficiënt te werk kan gaan.

Zowel voor bedrijven, vrije beroepen, zelfstandigen, verenigingen,

non-profit als individuen zijn wij de juiste partner.

HET BELANG VAN UW WEBSITE

We leven de dag van vandaag in een tijd waarbij het niet compleet is als je niet vindbaar bent op het internet. Een mooie, degelijke, gestructureerde website is dus van groot belang. Het is jouw digitaal visitekaartje en een eerste, tweede indruk van een contact.

Dit is 9 op 10 het cruciale punt waarop de bezoeker voor uw zaak zal kiezen of niet. Zonder een website loopt u gegarandeerd contacten mis en daarbij kunnen wij u helpen.

 

Bij BOXBUILDER zit u op de juiste plaats. Wij helpen u zowel creatief, technische, praktisch als efficiënt met een maximum aan begeleiding en een minimum aan kosten.

Van deze zaken, zoals het online plaatsen van uw website hoeft u zich niets aan te trekken.

 

Ook wanneer uw website online staat, helpen wij u graag verder met aanpassingen die doorheen de tijd nodig zouden zijn.

U hoeft ons enkel de juiste informatie door te geven en wij regelen de rest.

 

 

PARTICULIEREN

 

Niet enkel voor de bedrijven maar ook voor de particulieren kunnen wij iets betekenen. Denk maar aan een website waarop de bezoeker een geschenk kan kiezen van uw persoonlijke huwelijkslijst, geboortelijst,

wij-gaan-samen-wonen-lijst, etc... Of u organiseert een event waarvoor alle info op een website te vinden is en waar de genodigden zich op kunnen aanmelden... Alles is mogelijk!

info@boxbuilder.be

puursesteenweg 390A, 2880 bornem - belgium

 ©  design & development by boxbuilder